Børnenes Liv søger virksomhedspraktikant/praktikant

Børnenes Liv søger virksomhedspraktikant/praktikant eller frivillige med interesse for kommunikation og udvikling af webside

Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikationsopgaver i en mindre NGO, der arbejder for en større sag.  Så er du måske den kommunikations (virksomhed)praktikant, frvillige, som Børnenes Liv søger.


Børnenes Liv (BL)
arbejder for, at giver skolegang og omsorg til gadebørn og andre udsatte børn i Nicaragua. Det kan du læse mere om i børnenesliv.dk
I 2021 kommer vi i gang med projektet vedrørende RIPAT i samarbejder med vores lokalpartner, og at planlægge sponsor løbet til sommer til at fundarise og skabe opmærksomhed af vores arbejder. Desuden vil vi gerne få flere medlemmer og frivillig som kan hjælpe så meget som muligt i vores indsats. Med henblik på det har vi brug for en nye webside, som kan kommunikere klar BL arbejder, og kan tiltrække (put on bord nye kraft).
Du får en afgørende rolle i arbejdet med at udvikle og design af vores webside.

Dine opgaver bliver bl.a. at:
Hjemmesidedesign, Wordpress.
Producere konkret indhold til hjemmeside, artikler og andet relateret til denne fortælling.

Grafiske design af flyer for sponsorløb

Evt. Event- planning

Vi forventer af dig:
Være på en relevant videregående uddannelse, f.eks. kommunikation, journalistik, eller grafiker. 
Er god og/eller har lyst til at arbejde med Wordpress.

Du har styr på din grammatik og kan kommunikere let og flydende på dansk og engelsk (du må meget gerne kan skrive på spansk).
Du er kreativ, og initiativrig.

Du meget gerne have erfaring med event planlægning.

Du har lyst til at arbejder for en god sag.

Praktikken

Vi søger en praktikant til efterår 2021 eller snartest muligt i København. Vi mødes i Frivilligcenter i København. Arbejder må også foregår hjemmefra, eller hvor du nu har lyst til at sidde, men du kommer til at sparre med PR- medarbejder ansvarlig og kommunikationsleder. Praktikken er ulønnet. Vi er fleksible i forhold til dit studie. Nærmere start- og sluttidspunkt tilpasser vi selvfølgelig efter din uddannelse/virksomhedspraktik regler.

Børnenes Liv tilbyder:

Løbende sparring, vejledning og inddragelse.

Vi møder dig med høje forventninger og regner med, at du møder os med høje forventninger.

Vi vægter din læring og udvikling højt.
Erfaring på NGO branchen og indsigt i Nicaraguas økonomiske og socialt kultur.
 

 Ansøgning
Vil du styrke kommunikationen i Børnenes Liv og være vores nye praktikant, så send din ansøgning med CV og relevante bilag på mail jobbornenesliv@gmail.com senest den 1. juli 2021. Samtaler afholdes løbende.

                                                                                                © Børnenes Liv